whatsap
info@ozelevdebakim.com      05449162121
Üsküdar Evde Sağlık

Üsküdar Evde Sağlık

Üsküdar evde sağlık Üsküdar ve mahallelerinde evlerde verilen sağlık konulu hizmetleri kapsamaktadır. Alfa VİP Evde Sağlık olarak sizlerin evlerinde de destekçileriyiz. Hizmetlerimizden yararlanmak veya bilgi almak için bizi arayın 0212 268 0 444.

Evde Sağlık Hizmetleri (Nelerdir?)

65 Yaş Üstü Evde Sağlık Hizmeti

65 yaş üstü hastaların evlerinde almış oldukları sağlık hizmetlerine 65 yaş üstü evde sağlık hizmeti denilmektedir. Alfa VİP Evde Sağlık ekibi olarak 65 yaş üstü hastalarımızın ihtiyacı olduğu durumlarda onların yalnızca bir telefon uzaklarındayız.

Hastalarınızın kendilerinin bizime iletişime geçememesi gibi durum yani yatalak vb. hasta olmaları gibi durumda hasta yakınları olarak bizi 0212 268 0 444 numaramızdan arayıp hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Evde Sağlık Hizmeti Ücretleri

Evde sağlık hizmeti ücretleri de hastanın durumuna ihtiyacı olduğu tedaviye göre değişmektedir. Ancak size şunu söyleyebiliriz ki hastanızın hiçbir durumu göz ardı edilmeden en güvenilir ve en sağlıklı hizmeti sizlere sunacağız. Bununla birlikte fiyatlarımız da tahmin ettiğiniz kadar uçuk fiyatlar değildir. Ancak bu konuda kesin bir bilgi veremeyeceğimizden bizleri aramanız daha iyi olacaktır. Avantajlarımız:

  1. Kendinizi kendi evinizde daha özgür ve güvende hissedersiniz.
  2. Hasta yakınları daha çok destek olabilir ve hastaya bu durum iyi hissettirir.
  3. Önemli olan hastanın kendi kuralları olur.
  4. Enfeksiyon riski hastanede kalan hastaya göre oldukça aza düşer.
  5. Hastaneye gidemeyecek durumdaysanız bu hizmeti almak sizin işinizi oldukça kolaylaştırır.
  6. Verdiğimiz evde sağlık hizmeti yaşam kalitesi üzerinde de oldukça arttırıcı etkiye sahiptir.
  7. Oldukça düşük fiyatlara son derece güvenilir hizmet almış olursunuz.
  8. Ekibimiz tam anlamıyla kendi konusunda uzman kişilerden oluşmaktadır.

Hizmet Verdiğimiz Bölgeler: Acıbadem, Altunizade, Barbaros, Bahçelievler, Beylerbeyi, Burhaniye, Küplüce, Bulgurlu, Küçük Çamlıca, Cumhuriyet, Çengelköy, Güzeltepe, Ferah, Kısıklı, Kandilli, Kuleli, Küçüksu, Kirazlıtepe, Mehmet Akif Ersoy, İcadiye, Kuzguncuk, Sultantepe, Ahmediye, Azizmut Hüdayi, Mimar Sinan, Muratreis, Selami Ali, Valide-İ Atik, Salacak, Selimiye, Zeynep Kamil, Ünalan, Yavuztürk